Εταιρεία

  • Home
  • /
  • Εταιρεία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η εταιρεία LIQUIDPLAST MON/ΠΗ ΕΠΕ είναι κατασκευαστική εταιρεία με εξειδίκευση στην εφαρμογή μονώσεων, στεγανοποιήσεων και θερμομονώσεων.

Διαθέτει τεχνογνωσία, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και έχει εκτελέσει με επιτυχία πληθώρα έργων, τόσο στον χώρο των κατασκευών όσο και στην ναυτιλία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της.

Από τα πρώτα της βήματα έως και σήμερα επενδύει συστηματικά στην τεχνογνωσία και στον εξοπλισμό στον τομέα της μόνωσης και πρωτοπορεί παρακολουθώντας και εφαρμόζοντας καθετί καινοτόμο και αξιόλογο στον χώρο των μονωτικών υλικών.

Ήδη από το 1995, ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που εξοπλίστηκε με τα απαιτούμενα μηχανήματα και εφάρμοσε την ψεκαστή πολυουρεθάνη για την θερμομόνωση των δωμάτων (ταράτσες), κορυφαίου πλέον σήμερα και ευρύτατα διαδεδομένου θερμομονωτικού υλικού.

Το ίδιο ισχύει και για τις στεγανοποιήσεις – υγρομονώσεις επιφανειών (ταράτσες, υπόγεια, πισίνες, δεξαμενές,

Από το 2008 ασχολήθηκε με την εφαρμογή της ψεκαστής πολυουρίας, της πιο σύγχρονης μεθόδου στεγάνωσης και επικάλυψης επιφανειών, με πληθώρα εφαρμογών, ευρύτατα διαδεδομένης στο εξωτερικό, κυρίως την Αμερική και την Ασία.

Η LIQUIDPLAST ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ υπερτερεί στον χώρο της, μιας και διαθέτει ήδη τεχνογνωσία, εμπειρία αλλά και πλήρη-σύγχρονο εξοπλισμό για την εφαρμογή της.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ